szczepek19 napisał(a):

|
Moim zdaniem jak chcą kogoś szukac na Balkanach powinni sciagnac albo przynajmniej to slynne "przetestowac" Samira Bekricia http://transfermarkt.de/de/samir-bek...ler_47149.html bo cos slyszalem ze Lech sie moze nim zainteresowac a z bramkarzy to juz nie mam pomyslow kogo by chcieli... :(
|
A ja coś słyszałem, że Wojciechowski już go kupił... ble ble ble
Bezsensu jest wklejanie jakiś linków z zawodnikami bo i tak wiadomo, że nikt z klubu tu nie zagląda więc szkoda waszego czasu na wyszukiwanie zawodników a jak macie takie zdolności to zatrudnić się jako skauci w Wiśle i szukać.
Zdzisek Kapka już uruchomił swoje kontakty na Bałkanach więc nic tylko czekać na jakieś transfer stulecia.
Nie wiemy kto będzie trenerem(! o zgrozo!) więc po co teraz zatrudniać zawodników którzy być może nie spasują do koncepcji nowego trenera i co wtedy pieniądze wydane w błoto, a my nie możemy sobie pozwolić na szastanie pieniędzmi tu i tam bo ich nie mamy, więc znów najprawdopodobniej będziemy oglądać ''Casting na bramkarza - I ty możesz bronić w Wiśle Kraków", oraz kolejne testy wysokich napastników.
Szara rzeczywistość podpowiada że i tym razem obudzimy się z ręką w nocniku i zbierzemy gwiazdorów chwilę przed zamknięciem okienka. Oby tak nie było i oby w klubie znalazła się w końcu kompetentna osoba do zawierania kontraktów i szukania piłkarzy.
Odnośnie Sobiecha i Sadloka wolałbym żeby do Krakowa trafił Sadlok, o ile oczywiście Wisła się niem interesuje a nie jest to kolejna bajka. Z obrońcami z Chorzowa mamy przynajmniej dobre wspomnienia - Baszczyński a napastnicy to wiadomo Ćwielong, który niczym nie błysnął, więc może i Sobiech jest graczem jednego zespołu...
Póki co obaj grają w Chorzowie, a nie uwierzę póki nie zobaczę w koszulce Wisły.
Czas pokaże.
edit:
Faktycznie zapomniałem o Gorawskim.