Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2010, 10:09
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Nawet ****a nie strasz. Zatrudnienie tego kolesia byłoby opłakane w skutkach. W takim razie nie wiem po co było zwalnianie Skorży. Od Ulatowskiego byłby lepszy już Jasiu Urban, bo przynajmniej za jego kadencji mająca dramatycznych piłkarzy Legia zdobyła 2 wicemistrzostwa.
Nie wiem czy Urban był/jest lepszy od Ulatowskiego ale Ulatowski nie wydaje się lepszym trenerem od Kasperczaka i w tym jest problem. Ponadto jako młody i ambitny spokojnie zaakceptuje walkę o MP bez wzmocnień a nawet z ubytkami. I jeśli mu się nie uda to znowu będziemy mieć karuzelę trenerską. Pisałem to przy zwalnianiu Skorży, teraz przy (mam nadzieję ze nie) zwolnieniu Kasperczaka - najgorsza jest karuzela z trenerami. Dodając ciągłe zmiany w klubie - mamy chaos a to może doprowadzić do całkowitego upadku.
Tak jak pisałem przy Skorży - lepsza mała stabilizacja niż karuzela zmian zwłaszcza gdy właściciel sam nie wie co ma robić z klubem. A nawet gdyby miał wizję to pewnie nie byłby w stanie jej zrealizować.

Stąd teraz podobnie - wolę żeby Heniek został.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...