JEDREK76 napisał(a):

P.S. Ewentualną dalszą polemikę proponuję przenieść na priv, jak widać nie wszyscy mają ochotę czytać nasze dysputy.
|
Z chęcią bym przeniósł ale przyznaj się najpierw że zabrnąłeś

bo zamiast spokojnie przeczytać co harimata napisał, Ty chyba tylko dlatego że ma Jarka w podpisie, zacząłeś go nawet nie że bronić, tylko zrobiłeś podjazd pode mnie.Szczególnie że nikt Ci nie bronił by to co napisałeś , napisać mi w privie - jednak widzę że bardzo Ci zależy na tym by wyjść z tego obronna ręką ,na to wg mnie szans nie masz.
Sory ale tu nie chodzi o nas tylko o to że wg harimaty Komorowski to Hitler(to pomijam bo chłopak w ogóle nie ma pojęcia o czym piszę) a wg Ciebie to skandal że on w ogóle należy do KK - tylko dlatego skandal że poparł zapisy obowiązującej ustawy - ustawy którą i Ty respektujesz. Co gorsze dostrzegłeś w co wdepnąłeś i zamiast napisać - ok źle to zinterpretowałem - to brniesz dalej i dalej - teraz już przyczepiłeś się do formy samej wypowiedzi.(gdzie w ogóle to harimata nas o tyle załatwił że nie dał nawet żadnego linka do tej wypowiedzi ale to mało ważne bo nawet jeśli by tak wypowiedź dokładnie brzmiała to trzeba być na prawdę grubo uprzedzonym by z niej wywnioskować to że Komorowski jest za zabijaniem dzieci nienarodzonych)
Co ty do cholery chcesz zrobić - uczynić z gościa z prawej strony PO, katolika, męża, ojca pięciorga dzieci - jakiegoś typa co jest za aborcją

Nawet jeśli faktycznie by padło takie pytanie i taka odpowiedź(czekamy mistrzu harimata na źródło i pewnie tak się doczekamy jak odpowiedź na pytania Marka) - to trzeba mieć w sobie dużo zawiści by rzucić się na Komorowskiego w tej akurat kwestii
Przykro mi że skoczyliśmy sobie do gardeł bo postanowiłeś bronić kolesia który nie ma pojęcia o tym co pisze.
ps - z innej beczki - Edmund Klich który jest ostatnią osobą którą można by podejrzewać o sprzyjanie rządowi, ujawnia kolejne porażające informacje.To co z tego wszystkiego się wyłania jest wprost niebywałe