Grzadq
Cytat:
|
Tak, wole odejście z klubu pana Bogusia niż cokolwiek innego. Jakbym miał przeciętniaka to i tak bym siedział na forum i dalej chodził na mecze Wisły bo mimo że nie jestem jakimś hoolsem, nie mam rekordów wyjazdowych, kocham Wisłę na dobre i na złe i będę chodził na mecze choćby nie wiem co. I właśnie dlatego zależy mi na jej dobru i mam dosyć patrzenia jak pan Cupiał pogrywa sobie z naszą Wisełką. Wisła zajęła drugie miejsce i co pytam się? Co z tego? Odejdzie, całkiem możliwe, Marcelo, po tym sezonie, bramkarza nowego nie kupimy, ruszymy na ligę europejską z Juszczykiem w bramce i Kirmem i Łobodzińskim na skrzydłach. A wiesz w ogóle jak wyglądają obecnie struktury Wisły? Że nie ma nikogo kompetentnego, nie ma zarzadu, nie ma nikogo? I co, mam przyklasnąć i mówić że caaaaaaaałe szczęście że mamy Cupiała?
|
prawdopodobnie nie chodziłbyś na mecze Wisły,bo nazwyczajniej w świecie pewnienie poniewierałaby sie gdzieś po trzecich ligach.a sam napisałeś,że nie znasz Wisły z lat przedcupiałowych.