Cytat:
|
Serio chce Wam się oglądać o świcie takie coś?Właśnie spojrzałem na YT,na 7-sekundowe obicie buzi Sylvi przez Ray'a Mercera i stwierdziłem,że zapowiada się starcie worek cementu vs.worek ziemniaków.Ekscytujące!
|
Nie oceniaj kolesia po jednej walce. Tak sie tamta walka potoczyla ze zostal szybko trafiony i juz. Co prawda Sylvia jest juz wypalony ale mistrzem swiata kiedys był wiec to nie jakis frajer. A co do tego czy chce sie ogladac, ogladamy nasza ekstraklase wiec czemu nie mielibysmy tego zdzierzyc
Cytat:
|
Zapytam też tu. Wie ktoś czy przewidywana jest transmisja walki gdzieś na necie?
|
sobota 2:15
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.