Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2010, 19:56
Cytat:
co ty chłopie pierdo**sz... gdyby nie Pan C. to Wisła nie osiągnęła by tego co osiągneła...
Powieś sobie jeszcze plakaty z Wisła - Schalke na suficie i żyj wspomnieniami, pozdrawiam.

Cytat:
Jakby to ode mnie zależało miałbys bana chłopie.

Wolisz przeciętniaka Co ty pierd**** Wisła zajmuje drugie miejsce i lamentujesz a teraz piszesz że wolisz przeciętniaka Jakbyś miał przeciętniaka to bys pewnie nei siedział nawet na tym forum bo nie byłoby ŻADNEJ nadziei na lepsze jutro...
Całe szczęście od Ciebie nie zależy.

Tak, wole odejście z klubu pana Bogusia niż cokolwiek innego. Jakbym miał przeciętniaka to i tak bym siedział na forum i dalej chodził na mecze Wisły bo mimo że nie jestem jakimś hoolsem, nie mam rekordów wyjazdowych, kocham Wisłę na dobre i na złe i będę chodził na mecze choćby nie wiem co. I właśnie dlatego zależy mi na jej dobru i mam dosyć patrzenia jak pan Cupiał pogrywa sobie z naszą Wisełką. Wisła zajęła drugie miejsce i co pytam się? Co z tego? Odejdzie, całkiem możliwe, Marcelo, po tym sezonie, bramkarza nowego nie kupimy, ruszymy na ligę europejską z Juszczykiem w bramce i Kirmem i Łobodzińskim na skrzydłach. A wiesz w ogóle jak wyglądają obecnie struktury Wisły? Że nie ma nikogo kompetentnego, nie ma zarzadu, nie ma nikogo? I co, mam przyklasnąć i mówić że caaaaaaaałe szczęście że mamy Cupiała?

Cytat:
Ten "łysolek" ma więcej zasług dla tego klubu niż Żurawski, Frankowski, Kasperczak, czy Skorża razem wzięci. Zapewne nie pamiętasz II ligi, albo sezonu 96/97 w I lidze. Doceniłbyś to co dał Ci Cupiał przez te lata. (...)
Zasługi, zasługi, zasługi ... Zaiste, nie pamiętam ani 2 ligi, ani pierwszej ligi, odkąd mój piłkarski świat się rozpoczął to Wisła od zawsze rządziła, i na pewno ogromna w tym zasługa Cupiała. Ale ile można jechać na "zasługach"? I co, super jest, cacy teraz? Może mi powiesz że w Wiśle dobrze się dzieje? Że Cupiał poważnie traktuje ten klub? Nie, zainwestował, zraził się, a teraz bawi się jak zabawką. A na to moje kibicowskie serce burzy się i gardzi takimi ludźmi.

Cytat:
Jesteśmy chyba zdani na Bogusława .....
I to mnie strasznie martwi. Nie widać perspektyw na lepsze jutro. Wątpię żeby ktoś kupił Wisłę za te 50 mln, albo żeby Boguś znalazł jakiegoś innego sponsora. Gdybym pare lat temu spotkał go na ulicy face to face to bym mu powiedział "dzięki Panie Bogusławie za Wisłę", teraz bym najchętniej powiedział "panie ****a, albo w jedną albo w drugą".

Jesteśmy pośmiewiskiem w Polsce, ktoś nie zauważył? Że klub bez prezesów, bez zarządu, bez marketingu, bez inwestycji, bez bazy treningowej, bez transferów.

Nurković czekał podobno na stacji benzynowej, a Onyszko parę tygodni ustalał warunki kontraktu. Z Wojciechowskim w 2 godziny się dogadał. Ktoś coś jeszcze chce o zasługach Bogusia pisać? No to pozdrawiam, żyjcie dalej przeszłością i oglądajcie powtórki meczów z Schalke.

*A tymczasem Polonia W-wa w przyszłym sezonie będzie nam deptać po piętach. I Przyrowski nam już 3 punktów nie da.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 21.05.2010 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując