LanceTS napisał(a):

|
Ej bo chyba czegoś nie zrozumiałem. Loguje się, wpłacam 50zł, stawiam na nie ważne co. Jak wygram - wypłacam, jak przegram to mi oddają 50zł i tez wypłacam. Czyli jestem na 0, jak przegram, albo do przodu jak wygram. I zakładam nastepne konto, i znowu to samo... Można tak?
|
Tu nie chodzi o cashbacka (tego przy pierwszym zakladzie) tylko o podwojenie wplaty.
Na poczte przesłali mi wiadomosc, ze mam do odebrania bonus 50 zł przy nastepnej wplacie.
Niby wszystko fajnie, ale zalogowalem sie i patrze, ze nie ma tam bonusu 50zł, tylko dwa - jeden na 40 zł, drugi na 10 zł.
Wplacam kase. Pierwszy bonus wg. betclic to 10 zł
"Masz prawo do bonusu w wysokości 10,00 zł przy następnej wpłacie." Tak wiec wplacilem 15 zł(minimalna wplata) i patrze ze dopisali mi nie 10, a 15 zł. Czyli na stronie widnieje wiadomość o jednym bonusie, a po wplacie przyznają w rzeczywistości ten drugi (podwojenie do max. 40zł).
Teraz widze, ze ten drugi to też
"Masz prawo do bonusu w wysokości 10,00 zł przy następnej wpłacie." i tym razem po wplacie 15 zł dopisują normalnie 10.
Dają te bonusy i za to mieli do tej pory u mnie plusa, ale z tym bonusem robią ludzi w ch...
Niby dwa bonusy - jeden na 10, drugi na 40, ale przy wplacie przy obu jest napisane to samo.
Tak więc jakby ktos chcial z tego bonusa skorzystac to przy 1 wplacie mimo ze jest tam napisane
"Masz prawo do bonusu w wysokości 10,00 zł przy następnej wpłacie." wplacajcie 40 zł, a dopiero za drugim 15 zł. Bo przy obu jest jest taki sam komunikat, ale ten pierwszy to podwojenie (do 40 zł), a ten drugi to dodanie 10 zł, niezaleznie od wysokosci wplaty.