Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 21:31
blackluk napisał(a):Wyświetl post
I po raz kolejny utwierdzam sie w fakcie bron Panie Boże kupować Polskie pseudo gwiazdy, ludzie gdzie to zmierza koleś który jest co chwile kontuzjowany strzela kilka bramek w sezonie dostaje propozycje kontraktu 350 tyś to chyba ktoś tu powariował. Powinniśmy sprowadzać tylko zagranicznych piłkarzy, inna mentalność, inna kasa, inny poziom sportowy. Oczywiście szukanie chłopaków w niższych ligach polskich wchodzi w grę po zawsze można znaleźć takiego Błaszkowskiego. Jednak nie dajmy sie zwariować, bo jak słyszę te chore żądania za zawodników z polskiej, jak że mizernej ligi to sie załamuje. Najbardziej mi sie podobał wypowiedz trenera Bośni na temat Stilica którym wszyscy sie tak zachwycają, że nie zagra w reprezentacji bo polska liga jest słaba i wyróżnianie sie w niej to nie żadna sztuka.
Podpisuje się pod twoim postem..Myślę, że naszym piłkarzom gdyby się chciało to by mogli zagrać dobre spotkanie, ale lenistwo im w tym przeszkadza i jest jak jest. Mają za dobrze, są kilkakrotnie przepłacani więc po co im ambicja? Oni już zakotwiczyli w porcie raj, kontrakt jest na kilka lat i gra gitara. Przed zakończeniem kontraktu o dziwo odżywają i stają się gwiazdami ligi. Przykład Pawełka - zaczął normalnie bronić, wcześniej Baszcza i Zienia - aż szkoda było się rozstawać. O Kosowskim jak walczył o nowy kontrakt nie wspomne.

Cytat:
Nie mamy działaczy w sensie są do d.... To jasno wynika z kontekstu mojej wypowiedzi. Z resztą tego o czym piszesz w pełni się zgadzam. Nie pieniądze, a ludzie, którzy nimi dysponują są głównym problemem.
Ja wiem, że wynika, ale myślałem, ze ty także będziesz wiedział, że ja wiem, ze wynika...o to samo nam chodzi.
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 20.05.2010 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując