masterlag napisał(a):

Nasi działacze sie do niczego nie nadają, Lech już składa oferty itd http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,t...wiadomosc.html
No, ale.. w sumie to o czym my mówimy, skoro nawet wolnego Onyszki nie potrafią zakontraktować ... Źle się dzieje w państwie i mimo, że dopiero sezon sie skończył, ja z każdym dniem coraz słabiej widzę Wisłę odzyskującą mistrza.
Z taką polityką transf. to sie nadajemy... Co najwyżej na środek tabeli. Pan Cupiał też powinien podjąć decyzję- albo zostaje i inwestuje, albo sprzedaje. Lech nie będzie spał, jak nasi "politycy"...
Kto w ogóle na dzień dzisiejszy się zajmuje transferami? o.O
|
Dobrze, a teraz z innej strony mianowicie ściągamy Nowaka, Kosowskiego a tu nagle zonk i trenerem nie jest Kasperczak tylko inny chłopek i co teraz jeżeli nie będą mu pasować te transfery, co wtedy
Musimy zacząć od tego że na razie nie wiemy na czym stoimy bo nie ma oficjalnej informacji kto będzie trenerem naszego zespołu, więc może na razie ruchy transferowe w naszym klubie nie są brane pod uwagę, bo nikt nie wie komu tak naprawdę będziemy kontraktować zawodników.
Sytuacja powinna się rozwinąć naprawdę szybko, bo znów znajdziemy się z ręką w nocniku i będzie po ptokach.
Nie możemy sobie pozwolić na taki brak profesjonalizmu, ja wiem że właściciel może wszystko ale niech w końcu określi czy Kasperczak zostaje i budujemy nowy zespół, czy trwamy w tym maraźmie następny sezon i liczymy na pomoc, magię trybun ale to trochę naiwna idea prowadzenia profesjonalnego klubu.
EDIT:
emjot - ja też nie czytam już doniesień portali typu onet/ interia liga się skończyła i trzeba czymś zająć czytelników, jeden z drugim wymyślają bzdury a niektórzy łykają, ja już w kilku postach wyżej napisłem - nie uwierzę póki nie zobaczę w koszulce z Białą Gwiazdą na piersi.
Przykłady można podawać kolejne Costly, Onyszko itp.