Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 18:40
Reiro napisał(a):Wyświetl post
Akurat tak się składa, ze w tym temacie orientuję się całkiem dobrze i jestem gotów się nawet z Tobą zgodzić ale...
No właśnie chodzi mi o to, że sprzedaliśmy jednego z napastników, których mamy raczej niewielu...i jeśli już potrzebne był pieniądze do łatania dziur budżetowych to sprzedany powinien byc ktoś za kogo mozna otrzymać na tyle dużą gotówkę żeby za część owych pieniędzy zakupić odpowiedniego zastępcę...
Gdybyś przejrzał posty w tym temacie z poprzedniego okienka wiedziałbyś, że byłem największym krytykiem polityki Skorzy na tym forum. Jako jeden z niewielu krytykowałem pozbywanie się Ćwielonga bez zapewnienia sobie jakiegokolwiek sensownego następcy. Ostatecznie następcą okazał się Hristov, a ja wstrzymałem się z oceną.

Uwaga techniczna - w tym temacie nie piszemy o własnych pomysłach transferowych - odsyłam do postów KOMINKA.
I nie chodzi o niekrytykowanie, tylko o nie pisanie postów pełnych emocji albo wróżących nam upadek. Zwykła krytyka wystarczy, inaczej temat znów się stoczy.

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
wolfy:
a nie więcej
w jednym z artykułów było:
średnia w lidze 72% budżetu - wynagrodzenia piłkarzy
Nie znam konkretnych danych w przypadku Wisły, a nie chcę się nadstawiać moim fanom. Wystarczy, że fanklub Skorży na widok mojego nicka dostaje spazmów.

Tak czy siak - nie ma się co oszukiwać: zdecydowana większość pieniędzy idzie na kontrakty i transfery. Dlatego właśnie taki Kirm czy Hristov mogą naprawdę nas pogrążyć, raz - kosztami ich sprowadzenia, dwa - kosztami utrzymania. Jeżeli dołożyć do tego Levadię - nie wygląda to ciekawie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2010 o godz. 18:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując