|
Znaczy kolejny sezon będziemy walczyć max o środek tabeli? Zabawni jesteście, co rok to samo czytam, że uciekają nam wszyscy, że w tym sezonie to o pucharach można zapomnieć a poza jednym sezonem to co roku walczymy o mistrza.
Najlepsze jest zdanie że wszyscy się wzmacniają a my nie. To ja zapytam takiego delikwenta, kto się niby wzmocnił poza Polonią Warszawa? (Onyszko i Tosik) Nie przypominam sobie ŻADNEGO transferu.
A co do Onyszki to prawda jest taka że Wojciechowski na zasadzie kompleksu i dobrego humoru mógł zadzwonić do Onyszki i powiedzieć że daje dwa razy tyle co Wisła i tyle nasi działacze mogli zrobić. Ja wiem że wy dalibyście Onyszce nawet 400 tys euro rocznie a potem narzekali jakby grał słabo ale w klubie na szczęście pracują bardziej odpowiedzialni ludzie.
PS. Przypomina mi się sytuacja jak Dong przyszedł do Legii w zimie. Ile tutaj płaczów było że taki świetny gracz a nasi go przegapili. Że amatorka straszna, że powinniśmy szybko dzwonić do skośnego i przebijać ofertę Warszawiaków. Ciekawe ile takich osób dzisiaj potrafi uderzyć się w pierś i powiedzieć że za szybko go oceniło.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|