Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 14:03
Ja mysle ze powinno sie tych staruszkow typu Kosa, Zuraw, Paulista posprowadzac i przez rok czyli na przyszly sezon opracowac jakis plan prowadzenia Wisły. Tzn juz teraz zaczac myslec o skautingu, juz teraz prowadzic marketing ale wiadomo zeby to gralo i hulalo to sie w tydzien nie zrobi wiec teraz by pasowalo sie tym zajac a za rok ruszyc z kopyta. Teraz nie ma juz czasu zeby sobie upatrywac wzmocnien na skale naszego klubu, to co bysmy chcieli kupic czyli Sadlok, Sobiech, Jodlowiec powiedzmy to za drodzy zawodnicy. Trzebaby szukac za granica tak samo dobrych ale tanszych ale do tego potrzebni sa skauci. Ja jak mowie posciagalbym tych starszych pilkarzy ktorzy przywleka stare wspomnienia a poza tym to sa zywe legendy dla naszego klubu = wieksza frekwencja na trybunach bo kto by nie chcial poczuc sie jak za starych dobrych czasow... i w miedzyczasie juz myslal o wzmocnieniach na nowy sezon i o budowaniu profesjonalnego klubu. Teraz jak zaczniemy wydawac kase na pilkarzy to i tak za pozno bo zaraz bedzie LE i znowu moze II runda okaze sie dla nas zbyt wymagajaca i zajmiemy sie marketingiem czyli wszystkim na raz to nic znowu z tego nie bedzie. Trzeba powoli wszystko budowac od zera w naszym klubie i sie nie napalac ze w jeden sezon, ba w jedno okienko transferowe czyli jakies 30 dni (bo juz licze ze wzmocnienia zakonczylyby sie w lipcu) zbuduje sie mocny klub
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując