Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 13:09
cisse1906 napisał(a):Wyświetl post
AS82 - obecnej Wisły nie stać na 'realne' wzmocnienia. Trzeba brać najlepszych i najtańszych z kartą w ręku.
Jeśli właściciela klubu nie stać na wzmocnienia to niech określi jakie ma realne oczekiwania lub sobie odpuści, system "z kartą na ręku nie sprawdził się od kilku lat" i raczej nie sprawdzi się w dalszym ciągu. Klub piłkarski to swoistego rodzaju przedsiębiorstwo, jak nie inwestujesz nie jedziesz albo cofasz się w rozwoju, dodatkowo jeśli nie wzmocnimy składu albo inaczej nie podniesiemy poziomu gry to z marketingowego punktu widzenia możemy nie stawiać ostatniej trybuny bo bez ciekawego składu dobrej gry i wyników osiągnięcie połowy stanu stadionu będzie wielkim sukcesem.
Koło się zamyka ... tylko pytanie czy ktoś w Wiśle w dniu dzisiejszym dostrzega problem, bo ja mam wątpliwości, nie ma połowy składu, nie wyjaśniona sprawa z trenerem, brak marketingu, brak skautingu, brak prezesa .... i właściciela bo właśnie wyjechał z Kraju.

Nic dodać nic ująć

a i jeszcze jedno

embargo informacyjne od kilku lat delikatnie mówiąc mnie wk..... mamy co prawda parodię oficjalnej strony, niestety uzyskanie za jej pośrednictwem jakichkolwiek informacji graniczy z cudem

ps. dziś rozwaliła mnie sonda dotycząca najlepszego strzelca Wisły w tym sezonie (tydzień po jego zakończeniu)
Ostatnio edytowane przez robin hood : 20.05.2010 o godz. 13:15.
Odpowiedz cytując