Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 00:08
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Dla mnie takie jezdzienie i udawanie ze "jestem z wami" ,nic nie jest warte,trzeba bylo myslec o tych ludziach tworzac strategie od 1997 roku.
Nic nie daje ale sunie każdy bez wyjątku, gdy tylko coś się wydarzy tragicznego a z tą strategią od 97 to podobnie jak z samolotami od 93, gdzie tu pewnie problem większy bo i koszty ogromne.Pewnie cały czas były tzw 'ważniejsze sprawy' i mamy totalną ruletkę.
Już nawet patrząc tylko na nasze miasto - jest szansa że uda się bez jakiś ogromnych szkód ale pewnie jak by wczoraj i dziś zdrowo nadal lało(a spokojnie mogło), to byśmy mieli po mostach i pół Krakowa zalane doszczętnie by było.
Powódź minie - powołają wielki sztab , znów na papierze wszystko rozkminią a jak przyjdzie do realizacji to wszyscy wiemy jak to będzie.

No i dziś (dziwnym trafem nikt nie wspomniał), Ruskie coś tam przemówiły.Wiele nie powiedziały ale wychodzi na to że mamy do czynienia tak z gigantycznym skandalem jak i gigantycznym wstydem, bo to co powoli wychodzi na wierzch to jest chyba największa kompromitacja od czasów targowicy.
Sam lot to chyba jakiś piknik był tam - komórki w użyciu, drzwi do kokpitu otwarte, włażą tam jacyś ludzie(jeśli potwierdzi sie że faktycznie łaził tam dowódca sił powietrznych to nic tylko zamilknąć chyba bo cóż można dodać) - jeszcze tylko zabrakło żeby grilla sobie na środku zrobili a sam ten lot to jest przecież tylko wierzchołek góry lodowej.
Generalnie na umarłych nie ma co siadać a skoncentrować się na tych co żyją bo ktoś to przygotowywał, ktoś wydawał zgodę, ktoś odpowiada za młodocianą załogę, ktoś totalnie olał to co było 2 lata temu w Mirosławcu itp

ps = żeby mi ktoś znów nie zarzucał kosmicznych porównań = szukałem po prostu jakiś równie wstydliwych i ważnych wydarzeń i nic innego mi do łba nie przychodzi.Ta katastrofa nie miała prawa się wydarzyć.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.05.2010 o godz. 00:33.
94 - Allah Akbar!!