wolfy napisał(a):

Powiem Ci, na co naprawdę nas nie stać - na socjal.
|
Nie wiem co miałeś na myśli pod pojęciem socjal

ale jeśli powszechne rozdawnictwo socjalne i działalność związków zawodowych to tak masz rację na to nas nie stać
sambo napisał(a):

jeszcze nigdy Tusk mnie nie wk**ł tak bardzo jak wczoraj - może dlatego, że pierwszy raz miałem z nim do czynienia "oko w oko", może dlatego, że jestem związany różnymi więzami z zalanymi terenami na Bocheńszczyznie.
Przyjechał samochodzikiem, wyskoczył jak filip z konopii w gównianej kurteczce, popatrzył postękał oskarżył wszystkich świętych o powódź i pojechał.
Nie przywiózł ze soba NIC - ani koców, ani nawet konserw z jakichkolwiek rezerw żywności, które jego agencje wyprzedają. Nie zapewnił nawet o osobistym nadzorze jaki może zastosować przy tego typu sytuacjach wobec działań wojewody, jak ównież o tym, że te koce i tą żywnosć dotrze.
Nie pomógł W OGÓLE.
Najątrzył, zaognił sytuację - do kamer wyszczerzył zęby i w eter poszło, że to wszystko co sie wydarzyło i co się wydarzy to na pewno nie jego wina ino wójtów.
Taki był cel tej wycieczki krajoznawczej bożyszcze wykształciuchów
|
No jeśli od premiera czy prezydenta oczekujesz żeby woził koce wodę i inne rzeczy to ok faktycznie nie zachował się Ok, Mi osobiście wydaje się że od kocy wody są inni ludzie ale może tylko mi się tak wydaje