Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2010, 19:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Powiem Ci, na co naprawdę nas nie stać - na socjal.

Nie wiem co miałeś na myśli pod pojęciem socjal ale jeśli powszechne rozdawnictwo socjalne i działalność związków zawodowych to tak masz rację na to nas nie stać

sambo napisał(a):Wyświetl post
jeszcze nigdy Tusk mnie nie wk**ł tak bardzo jak wczoraj - może dlatego, że pierwszy raz miałem z nim do czynienia "oko w oko", może dlatego, że jestem związany różnymi więzami z zalanymi terenami na Bocheńszczyznie.

Przyjechał samochodzikiem, wyskoczył jak filip z konopii w gównianej kurteczce, popatrzył postękał oskarżył wszystkich świętych o powódź i pojechał.

Nie przywiózł ze soba NIC - ani koców, ani nawet konserw z jakichkolwiek rezerw żywności, które jego agencje wyprzedają. Nie zapewnił nawet o osobistym nadzorze jaki może zastosować przy tego typu sytuacjach wobec działań wojewody, jak ównież o tym, że te koce i tą żywnosć dotrze.

Nie pomógł W OGÓLE.

Najątrzył, zaognił sytuację - do kamer wyszczerzył zęby i w eter poszło, że to wszystko co sie wydarzyło i co się wydarzy to na pewno nie jego wina ino wójtów.

Taki był cel tej wycieczki krajoznawczej bożyszcze wykształciuchów
No jeśli od premiera czy prezydenta oczekujesz żeby woził koce wodę i inne rzeczy to ok faktycznie nie zachował się Ok, Mi osobiście wydaje się że od kocy wody są inni ludzie ale może tylko mi się tak wydaje
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.05.2010 o godz. 19:07.