Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2010, 16:39
Cleber jest tym zawodnikiem na którym chyba żaden z nas się nigdy nie zawiódł zawsze pokazywał swój profesjonalizm w podejściu do zawodu. Głośno mówił o tym co niektórzy grajkowie sobie robili po meczach z takim TT kiedy to któryś chlał sobie piwko na schodach klubowych. Więc trudno się dziwić że wszyscy w niego wierzymy i liczymy na niego. Uważam że w perspektywie czasu może on się okazać najlepszym transferem jakiego dokonaliśmy pod warunkiem że ktoś będzie chciał podjąć z nim współprace szerszą. Owszem teraz jest naszym piłkarzem ale sam mówił o tym że chce przyszłość wiązać z Wisłą. Ja nie liczę na na setki piłkarzy od niego ale żeby nam znalazł 3 zawodników każdego na inna pozycję i to już będzie wielki sukces. Myślę że jeśli o niego chodzi to wszyscy byśmy chcieli żeby każdy nasz zawodnik miał jego podejście do tego co robi a ja bardzo bym chciał żeby w przyszłości był Cleber był filarem w strukturach tego klubu.

Zwłaszcza że się może okazać że dwa małe Clebiątka same się wychowają na bardzo dobrych piłkarzy.
Odpowiedz cytując