Cytat:
|
Jaroo -- przytocz prosze wypowiedz CUPIALA gdzie powiedzial, iz brak mistrzostwa rowna sie zwolnieniu Kasperczaka, ok?
|
Przepraszam, rzeczywiscie masz racje. Znalazłem na necie (oczywiscie nie wiem czy to Cupial mowil czy kto

) ze jesli Kasperczak nie zdobedzie tytulu to MOZE zostac zwolniony.
Cytat:
|
Jaroo1 przeczysz samemu sobie. Pogubiłeś się troche. Albo jesteś za Kasperczakiem albo przeciw ;p
|
Owszem napisalem raz tak raz tak ale to z tego powodu ze z jednej strony Cupial zachowuje sie jak dziecko i w mysl tego ze sam sie w blad wprowadzilem (ze Kasperczak mial wyleciec jak nie bedzie tytulu) uwazalem ze slowo to slowo i powinien wyleciec a z drugiej strony wole zeby zostal on jesli ma tylko nastapic zmiana trenera i nic wiecej.
Co do Cupiala i jego inwestowania w Wisle. Ok super, szacunek dla niego i dozgonna wdziecznosc za to co juz zrobil ale nie stojmy w miejscu a tym bardziej nie staczajmy sie. Nie powiecie mi ze powyzej mozliwosci finansowych Cupiala jest zatrudnienie w klubie kogos kto by sie zajac sprawa transfeow, skautow itp tymczasem to jest niekonczaca sie opowiesc. Co kilka miesiecy te same cyrki sie powtarzaja a my jak bylismy w czarnej dupie tak jestesmy. Wystaczybloby tylko chciec i ze spokojna glowa do tego podejsc a nie sie zalamywac jesli sukces nie przychodzi po miesiacu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.