Cytat:
Nie dziewiąty tylko ósmy. Widzę, że wierzysz, że wasz mistrz z '93 r. był uczciwy? 
Nie dziwi mnie, że w takim razie przekręty przeciwko Ruchowi pod koniec tego sezonu uważasz za zwyczajne błędy sędziowskie. W końcu, nic nie dorówna niesławnemu meczowi Wisła - Legia 0:6 w kategorii: "jak przekręcić mecz by cała Polska widziała":
http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4
|
ja odnosnie tego filmiku. Narzekamy na obecnych pilkarzy ale wole takich kopaczy ktorzy nie umieja grac bo sa slabi niz niby dobrych pilkarzy ktorzy smieli sie w oczy w tamtym meczu wszystkim kibicom w Polsce. To jest wstyd dla naszej pilki i az mi sie to w glowie nie miesci. Jak mozna takie oszustwo zrobic po czym przed kamerami udzielac wywiadow czy spojrzec ludziom woczy i jeszcze *******ic ze to nie bylo ustawione. Moim zdaniem wszystkich pilkarzy i ludzi zwiaznych z pilka w Wisle i Legii w tamtym okresie powinno sie za jaja powiesic albo rozstrzelac. Nie no brak slow a jesli tamci kibice Legii ktorzy tak sie cieszyli z tego tytulu uwierzyli w tamto cudowne zwyciestwo to tylko pokazuje jak pilkarze i trenerzy zrobili z nich idiotow wszechczasow. Kompromitacja i prze s****ysynstwo
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.