wolfy napisał(a):

Widzę, że coraz gorzej z Tobą. Insynuujesz, że bana dostałeś niesłusznie, próbujesz grać kartą ofiary...
Wstydu nie masz?! Czy może faktycznie uważasz, że miałeś prawo napisać tamten post (który - notabene - jest zachowany i mogę go w każdej chwili przywrócić), że zachowałeś się w porządku? Jeżeli tak, to faktycznie nie mamy o czym dyskutować, bo właśnie przekroczyłeś granice żenady.
|
Oczywiście że miałem prawo bo są sytuacje takie że nie da się inaczej.Nazwanie kolesia po imieniu gdzie jedzie po bandzie nie uważam za nietakt

Mógłbym się poskarżyć na niego ale nie jest w moim stylu pisanie 'bo ten i ten jest zwykłym trolem - dajcie mu bana'.Szczególnie że wiesz dobrze że nie zdarza mi się jechanie po kimś. I nie gram ofiary tylko stwierdzam fakty.Ty mnie możesz wykopać, Ciebie nikt nie może i tyle - bana wiedziałem że dostane przed kliknięciem 'wyślij odpowiedź' więc żadnej ofiary z siebie nie robię szczególnie że się nią nie czuje ale to nie zmienia faktu że przynajmniej raz ręka Ci się obsunęła zupełnie bez powodu i to też jest fakt.
A co do meritum tematu to sory ale to Ty starasz się wykreować taką oto sytuację że biedne owieczki z Pisu są kąsane przez wilków z PO - Tak to akurat teraz jest z tą różnicą że to wcale nie są to owieczki, a Twoja hipokryzja polega na tym że jak to Pis sobie jechał po bandzie, to słowem tego nie skomentowałeś bo to przecież dla Ciebie było cool
I to nas właśnie różni że ja nie mam żadnego problemu w skrytykowaniu tych których niby popieram.Niby bo to nie jest żadna moja opcja a jedynie wróg mojego wroga
Ciebie natomiast tylko stać na wytykaniu bądź wyimaginowanych bądź prawdziwych błędów oponentów - zapominasz o kontekście, zapominasz o tym dlaczego, o tym co było wcześniej.
Mamy konkretny temat - nie boli Cię że jakiś czas wcześniej Prezydent miesza z błotem pilota który nie decyduje się na chory lot? - są jego zeznania i nie ma ani cienia podstawy by w nie nie wierzyć , nie boli Cię to że Karski składa zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez niego?Nie uderza Cie to że kolejny macher Bielan łże jak pies, próbując winę za to przerzucić na Klicha?
To są konkrety i konkretne sprawy, które mogą decydować o życiu lub śmierci i nie ma żadnych obrażanych owieczek, tylko wilki które nie cofną się przed niczym.Napisałeś choćby jedno zdanie w którym skomentował byś to? - nie, lepiej przemilczeć i czepić się zwykłych słów przez które jak się chyba domyślasz nikt jeszcze nie umarł a to co Karski zrobił(oczywiście za przyzwoleniem śp Lecha) - to było s****ysyństwo w najczystszej postaci. - wszystkie Palikoty,Wajdy i Niesiołowskie mogą się schować - i jak dziś słusznie uważamy Palikota za zwykłego śmiecia to co myśleć o chłopaczku z Pisu który podobnie jak Palikot(to już nie aktualne

) zapadł się pod ziemię, ale jego ziomek Bielan bez żenady już nadaje.