0 22 napisał(a):

|
Wprowadzenie regulaminu z gwiazdkami zbiegło się akurat z dziewiątym mistrzostwem Legii.
|
Nie dziewiąty tylko ósmy. Widzę, że wierzysz, że wasz mistrz z '93 r. był uczciwy?

Nie dziwi mnie, że w takim razie przekręty przeciwko Ruchowi pod koniec tego sezonu uważasz za zwyczajne błędy sędziowskie. W końcu, nic nie dorówna niesławnemu meczowi Wisła - Legia 0:6 w kategorii: "jak przekręcić mecz by cała Polska widziała":
http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4
Bramki jak w Benny Hillu. Trener Legii Janusz W. coś tam się próbuje tłumaczyć po meczu, ale mu się wypsnęło: "Wie Pan w każdej lidze pewna reżyseria musi być".
Ponad 200 zatrzymanych za korupcję, a jak widać w kraju nadal znajdą się tacy co wierzą, że takie mecze jak powyższy są uczciwe.
1q2 napisał(a):

Te 'wzmocnienia' nie powalają ale ja myślę że oni się jeszcze szarpną na 1,2 zagraniczne transfery za większą gotówkę - czy to wypali , oczywiście przekonamy się niebawem.
Natomiast co do szans awansu - przy podobnym losowaniu jak było nasze - czyli Levadia, potem Debreczyn i Sofia - ich szanse są spore bo nie możemy patrzeć na to przez pryzmat naszego kalectwa , tylko choćby tego co oni grali przez ostatnie dwa lata w Europie - bądź nawet cofając się grubo - tego co myśmy grali jeszcze przed Kasperczakiem - gdzie szału w składzie u nas nie było a poniżej pewnego poziomu nigdy nie chodziliśmy - eliminowaliśmy średniaków tureckich,holenderskich,słoweńskich,chorwackich,ło tewskich,bośniackich a odpadaliśmy dopiero z takimi klubami jak Parma,Inter,Porto.
|
My byliśmy rozstawieni w 3 rundzie el. LM. Oni nie będą więc czeka ich cięższa droga. Jeśli za Lewym odejdzie Peszko to bez poważnych wzmocnień zza granicy nie wejdą do LM. Wszystko zależy od tego czy Rutkowski wyda pieniądze z transferu Lewego na nowe transfery. Pamiętając co zrobił z pieniędzmi za Murawskiego bardziej realne, że wyda tylko część tej kwoty, a to raczej nie wystarczy na LM.