Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2010, 23:03
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Zależy Ci na faktach? To poczytaj dokładnie pierwsze zdanie w tym fragmencie, a potem zerknij do statystyk.
Napisałem wyżej, dla nas 9 dla reszty 8. Zreszta to był całkowity margines mojego posta.

Cytat:
I jaka, powiedz, była ta "zasada", bo nie widzę związku, że na kilka tygodni (2?) przed zakończeniem sezonu, kiedy jasne stało się, że nowym MP będzie Legia, zmienia się trofeum, z tego, na którym 3 razy pod rząd wyryta była nazwa Wisły Kraków, na takie, na którym Legia może być pierwsza? Bo rozumiem, że wg Ciebie jest w tym wszystkim jakaś logika?
Patere chyba my też pierwsi wygrywalismy (w 2002), a teraz ponoc tez cos nowego bylo i padlo na Lecha. Niestety ale nie dostrzegam spisków prolegijnych w ustalaniu nowych trofeów, zwłaszcza ze jestem zwolennikiem dawania takiego samego od zawsze, a kazda zmiana jest dla mnie wielka lipa i postokroć wolalbym dostawać takie samo trofeum jak 50 lat wczesniej. I szczerze mowiac pierwsze slysze zeby na trofeach bylo cos 'wyryte' niczym na Stanley Cup.

Nie odniosłeś się totalnie do moich wypowiedzi o gwiazdkach, które całkowicie obaliły 'spisek Legii', bo Legia nigdy złotej gwiazdki nie miała (co sugerowałeś, niestety nie odpowiedziales na jakiej podstawie). Wyjasniłem Ci ładnie, ze w jednych krajach jest opcja A a w innych opcja B.

A logika zmiany jest taka, ze Ekstraklasa S.A. w PIERWSZYM sezonie zarządzania ligą postanowiła wprowadzić swoje, zupełnie nowe trofeum (co jak napisałem wyżej srednio mi pasuje). Tak, Ekstraklasa zarządza ligą od jesieni 2005, a wiec pierwszym mistrz padl na Legię i jestem pewny, ze motyw z nowym trofeum wymyslony został jeszcze na jesieni, a prezentacja nastapila na dwa tygodnie przed (opieram się na Twoim poscie). Na kilka tygodni przed końcem sezonu nie było jasne, ze zdobedziemy mistrza, udało się dopiero 7 maja, na kolejkę przed końcem.

W Anglii to nawet liczą jakies tabele wszechczasów Premiership czy najlepszych strzelców Premiership olewając często poprzednie sto lat.

Cytat:
A jeśli jesteś tym typkiem, z którym kiedyś "rozmawiałem" na priv o "akcji" kibiców z Warszawy przed meczem z Wisłą jakieś 3-4 lata temu, to nie kłopocz się z odpowiadaniem.
Nie mam pojęcia o czym mówisz, radio erewań jakies kompletne. I nie jestem żadnym typkiem.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 18.05.2010 o godz. 23:06.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując