krkgiba napisał(a):

|
wróciłem właśnie z miasta - korki ogromne, więc pojechałem obwodnicą - puściutko. Wszystkim polecam jazde obwodnicą.
|
ja też, Jechałem nią dziś 4 razy. Nawet do Ronda Ofiar Kaytnia od strony bramek było nieźle.
Cytat:
|
Drzewo, które spadło na alejach już pocięte i usunięte, aleje "przejezdne"
|
mam nadzieję, że pewien głąb z CB radia się tego dowie bo dziwił się na moje pytanie czy pewna droga zablokowana przez zwalone drzewa bo jak stwierdził "jak powalone drzewa skoro wichury nie ma"
Wiem, że temat o Krakowie ale może się przyda na jutro bo pewnie niewiele ulegnie zmianie.
Z obwodnicy zjazd na Piekary od bramek zamknięty-postawiono zakaz ruchu ale niektórzy zjeżdzali być może jaki "dostawczak" w kierunku Piekar przejedzie, natomiast na Bielany pod wiaduktem bez szans. To samo miejsce tyle że od Skawiny również zamknięte.
Droga od zjazdu Mirowskiego czyli Tyniecka w stronę Centrum również nieprzejezdna. Nie ma zakazu ruchu ale na zjeździe w kierunku Skotnik stał znak ślepa uliczka i policjanci zalecali wjazd od strony Skotnik.
Tor Kajakowy i cały ośrodek Kolna - dramat, tylko dachy widać.
I na koniec ja rozumiem, że występuje ogromna ciekawość wielkiej wody i podziwianie jej potęgi ale nie na autostradzie!!! Kto chce podziwiać dużą rzekę to jechać oglądać Dunaj. Bo zagrożenie w ruchu przy takiej pogodzie robi się ogromne.