Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2010, 19:14
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
wróciłem właśnie z miasta - korki ogromne, więc pojechałem obwodnicą - puściutko. Wszystkim polecam jazde obwodnicą.
ja też, Jechałem nią dziś 4 razy. Nawet do Ronda Ofiar Kaytnia od strony bramek było nieźle.

Cytat:
Drzewo, które spadło na alejach już pocięte i usunięte, aleje "przejezdne"
mam nadzieję, że pewien głąb z CB radia się tego dowie bo dziwił się na moje pytanie czy pewna droga zablokowana przez zwalone drzewa bo jak stwierdził "jak powalone drzewa skoro wichury nie ma"

Wiem, że temat o Krakowie ale może się przyda na jutro bo pewnie niewiele ulegnie zmianie.

Z obwodnicy zjazd na Piekary od bramek zamknięty-postawiono zakaz ruchu ale niektórzy zjeżdzali być może jaki "dostawczak" w kierunku Piekar przejedzie, natomiast na Bielany pod wiaduktem bez szans. To samo miejsce tyle że od Skawiny również zamknięte.

Droga od zjazdu Mirowskiego czyli Tyniecka w stronę Centrum również nieprzejezdna. Nie ma zakazu ruchu ale na zjeździe w kierunku Skotnik stał znak ślepa uliczka i policjanci zalecali wjazd od strony Skotnik.

Tor Kajakowy i cały ośrodek Kolna - dramat, tylko dachy widać.

I na koniec ja rozumiem, że występuje ogromna ciekawość wielkiej wody i podziwianie jej potęgi ale nie na autostradzie!!! Kto chce podziwiać dużą rzekę to jechać oglądać Dunaj. Bo zagrożenie w ruchu przy takiej pogodzie robi się ogromne.
Ostatnio edytowane przez PvD : 18.05.2010 o godz. 19:18.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując