Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2010, 17:42
1q2 napisał(a):Wyświetl post
ble ble ble - zwykłe odbijanie piłeczki - jedyne co nas różni to to że Ty możesz pisać totalne brednie i nikt Ci kopa w dupe nie da bo jesteś niezatapialny a ja muszę ważyć słowa bo jak coś napiszę nie tak to mnie wykopiesz.Nie raz to zrobiłeś więc czekaj na kolejną okazje bo tylko to Ci zostało
Widzę, że coraz gorzej z Tobą. Insynuujesz, że bana dostałeś niesłusznie, próbujesz grać kartą ofiary...

Wstydu nie masz?! Czy może faktycznie uważasz, że miałeś prawo napisać tamten post (który - notabene - jest zachowany i mogę go w każdej chwili przywrócić), że zachowałeś się w porządku? Jeżeli tak, to faktycznie nie mamy o czym dyskutować, bo właśnie przekroczyłeś granice żenady.

Niestety, ale tak się kończy polityka widziana oglądana tylko z poziomu słupków sondażowych. Udało się odebrać PiS-owi "sukces", a ewentualne skutki? Kto by się takimi pierdołami przejmował?
I niestety - mówimy tu o realnych, mierzalnych szkodach, nie jakichś medialnych urojeniach dotyczących lęku przed "faszyzmem" PiS-u.

szczebrzeszcz - o tym, że w samej PO widzą już skutki psucia debaty publicznej do jakiej doprowadzili już pisałem. Chyba tylko naprawdę "twardy" elektorat wciąż potrafi to jakoś relatywizować, czego przykład mamy wyżej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.05.2010 o godz. 17:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!