1q2 napisał(a):

ble ble ble - zwykłe odbijanie piłeczki - jedyne co nas różni to to że Ty możesz pisać totalne brednie i nikt Ci kopa w dupe nie da bo jesteś niezatapialny a ja muszę ważyć słowa bo jak coś napiszę nie tak to mnie wykopiesz.Nie raz to zrobiłeś więc czekaj na kolejną okazje bo tylko to Ci zostało
|
Widzę, że coraz gorzej z Tobą. Insynuujesz, że bana dostałeś niesłusznie, próbujesz grać kartą ofiary...
Wstydu nie masz?! Czy może faktycznie uważasz, że miałeś prawo napisać tamten post (który - notabene - jest zachowany i mogę go w każdej chwili przywrócić), że zachowałeś się w porządku? Jeżeli tak, to faktycznie nie mamy o czym dyskutować, bo właśnie przekroczyłeś granice żenady.
Sędzia napisał(a):

Niestety, ale tak się kończy polityka widziana oglądana tylko z poziomu słupków sondażowych. Udało się odebrać PiS-owi "sukces", a ewentualne skutki? Kto by się takimi pierdołami przejmował?
I niestety - mówimy tu o realnych, mierzalnych szkodach, nie jakichś medialnych urojeniach dotyczących lęku przed "faszyzmem" PiS-u.
szczebrzeszcz - o tym, że w samej PO widzą już skutki psucia debaty publicznej do jakiej doprowadzili już pisałem. Chyba tylko naprawdę "twardy" elektorat wciąż potrafi to jakoś relatywizować, czego przykład mamy wyżej.