Vuko napisał(a):

|
To akurat poziom Wybiórczej, a nie Pyrlandii.
|
Nie bądź aż taki wyrozumiały. W poznańskim oddziale GW pracują ludzie z Poznania, którzy są związani z tym klubem (jednak to trzeba być łajzą, żeby pracować dla GW, co idealnie wpasowuje się w kibiców Amici i pewnego kibica reprezentującego sobą hołotę z gorszej strony Błoń) i np. całkiem niedawno bardzo nie w smak im była ta cała afera na linii GW- kibice Amici, która rozpętała się dzięki działaniom warszawskiego oddziału.
Ja natomiast nie mogę pojąć, jak to jest, że w najwyższej klasie rozgrywkowej tego kraju gra twór... o niewiadomym pochodzeniu. Ja wiem, że jest Masiota, który nadstawia się komu trzeba, żeby do Amici się nie dobrać, ale chyba wypada jednak, żeby ktoś nie zareagował na jego wypięte dupsko i jednak zajął się piłką. Wg UEFA Lech grał z Rangersami kiedyś w grupie pucharu UEFA, więc wszystko jest jasne. Dlaczego te pały nie określą się, a potem wyciągną odpowiednie konsekwencje, bo tak Amica, jak i ś. p. Lech Poznań miały sporo na sumieniu?
Ale wszedłem tu, żeby się o coś zapytać
Pamięta ktoś, jak to było te kilka lat temu, kiedy obniżono wymagania do umieszczenia złotej gwiazdki nad herbem swojego klubu z 10 do 8? (zupełnym przypadkiem wtedy Legia zdobyła ósmego mistrza

). Czy to nie było tak, że najpierw była biała gwiazdka, potem srebrna i złota?