Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2010, 01:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Poziom zaangażowania w politykę? Z moich obserwacji wynika, że zazwyczaj taki sobie. Bronisław Komorowski to osoba równie znana jak jakiś okoliczny wójt z PO. Jest z Platformy i tyle, to jego pierwsza partia i w ogóle. Szeremietiew? To był ktoś taki? Głosowanie w sprawie WSI - co to jest WSI?
Śmieszna argumentacja - badań nie przeprowadzałem, ale z moich obserwacji wynika że zdecydowana większość naszego dorosłego społeczeństwa to tzw ignoranci - ja się temu w ogóle nie dziwię bo to trzeba mieć trochę z masochisty by się tym w miarę konkretnie interesować(zakładając że robi się to bezinteresownie)Ty to masz, ja to mam ale wg mnie to w ogóle nie można generalizować że ci z Po to omamione tumany a ci nie z PO to świadoma elita
Faktycznie świadomych i tu i tu jest pewnie podobny procent.

Tak samo wg mnie jedziesz w tych wielkich oskarżeniach w kwestii 'zbydlęcenia'.Słaba nie ale na pewno wybiórcza pamięć - Nie oczekuj od ludzi których wyzywało się od zomo że nagle dostaną amnezji, podobnie walisz kulą w płot vs Chyry - nieznajomość imienia chwały mu nie przynosi, tak jak naszemu byłemu prezydentowi chwały nie przyniosła nie znajomość tak nazwiska trenera którego odznaczał jak i zawodnika któremu nadał obywatelstwo - ale kolego mój miły - kompletnie mylisz pojęcia - Chyra wystąpił jako Chyra i nie pierdzielił anonimowo o spisku, krwi na rękach Tuska i KGB które zamordowało Lecha - tylko wystąpił pod własnymi imieniem i nazwiskiem ,więc nie musisz się zniżać do poziomu przeciętnego wyborcy PO bo od dawna jesteś poniżej tego poziomu.Co najwyżej możesz zapukać od spodu.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.05.2010 o godz. 01:47.
94 - Allah Akbar!!