Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2010, 00:19
Mi to by się marzyło żeby Wisła nawiązała jakieś bliższe kontakty z PSV, Ajaxem czy też Arsenalem. Wszystkie te ekipy mają bardzo dobrze rozwinięty scouting, i akademie piłkarskie. Zastanawia mnie też to czy np nie udało by się do nas sprowadzić jakiś zawodników z Egiptu. Tam naprawdę kilka wielkich firm zrobiło już swoje że tak powiem piłkarskie przytułki i może by dało się wyciągnąć jakiś fajnych graczy. A patrząc po zawodnikach Egiptu i tego co pokazują zawsze na PNA to myślę że technicznie to są lata świetlne przed nami a i fizycznie bardzo dobrze przygotowani tacy gladiatorzy, tyle że u nas chyba trochę zimno dla takiej egzotyki (końcówka żartobliwa żeby ktoś się nie przyczepił )

Cały czas wierzę w jakieś pozytywne zmiany już samo np wydanie całej kasy jaką byśmy pozyskali ze sprzedaży zawodników na transfery było by czymś miłym. Tylko żeby to jeszcze był jakiś dobry towar.

Jestem optymistą i wierzę że ktoś w końcu przejrzy na oczy i doczekamy się klubu profesjonalnego a nie że się tak wyrażę semi-profesional gdzie semi to są piłkarze i ich podejście a płacę są profesional
Odpowiedz cytując