szczepanwislak napisał(a):

Ja szanuje to co Tshibamba w tym krótkim okresie zrobił w Arce. Ale tak jakoś nie może mnie ten napastnik mimo wszystko przekonać do swoich umiejętności. Cały czas mam w pamięci jego klops w meczu z Polonią Bytom i ta cała dramaturgia w końcówce gdy ów napastnik nie dobił Bytomian i to oni ich skarcili w ostatniej minucie oddalając szanse Arki na utrzymanie .
A oto to feralne zdarzenie tego napastnika :http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ej_bramki.html
|
Salomon Kalou dorobił się gry w Chelsea a w sobotę zaliczył pudło jednogłośnie okrzyknięte przez media największym pdłem w historii pucharu Anglii. Brożek zanim został królem strzelców naszej ligi... no chyba nie muszę przypominać niektórych jego popisów. Naprawdę przestańcie oceniać piłkarzy na podstawie pojedynczych sytuacji. W gruncie żeczy liczy się tylko to że Tshibamba był najlepszym piłkarzem Arki na wiosnę i to dzięki niemu Arkowcy się utrzymali.
A co do odejścia Brożka i Głowy. To tylko u nas tak jest że jak się interesują jakimś gościem to specjalnie dla niego jedzie go oglądać menedżer, skaut, dyrektor i klubowy woźny. W takim Trabzonsporze jest iluśtam skautów którzy jeżdżą na setki a nawet tysiące meczów w sezonie. Obaj nasi obrońcy to pewnie jedynie kandydaci do gry w tureckim zespole, a takich kandydatów mają jeszcze piętnastu.