Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2010, 19:10
Lemur napisał(a):Wyświetl post
........
Oczywiście oceniasz zarządzanie w Wiśle jako "dno i zero" ......... a o zarządzaniu wiesz pewnie niewiele.

Co do zarządzania podawałem wyżej link do obiektywnej oceny zarządzania w polskich klubach ... Poczytaj zanim zaczniesz powtarzać jak baran flekowanie wszystkiego co w Wiśle się działo przez ostatnie lata.
http://www.ey.com/Publication/vwLUAssets/Raport_Ekstraklasy_2009/$FILE/Raport_Ekstraklasy_2009.pdf
Artykuł sądząc po twojej wypowiedzi nie przekona cię bo ty jesteś z tych co na wszystkim się znają i wszystkich uważają za debili ... ale... pooglądaj sobie wykresy.

Lemur napisał(a):Wyświetl post
"To, że piłkarze w najważniejszych momentach dają dupy,też jest pochodną złego zarządzania – bo ktoś akurat na tych zawodników zgodził się dać kasę"
Bzdura ! ... prezesi nie muszą ... ba - wręcz nie mogą brać się za ocenianie i wybór zawodników ..... od tego mają fachowców ...głównie trenerów.
Ciekawym jakich to trenerów zarząd powinien zatrudnić .....oczywiście profesjonalistów ... a jakże ...a Skorża i Kasperczak to są pewnie odpowiedniki "wiejskich konowałów" jak raczyłeś napisać o lekarzach klubowych , wydając świadectwo swojej kulturze. Podejrzewam że znasz lekarzy klubowych tak samo jak zarządzanie w klubie i jesteś takim samym fachowcem w dziedzinie medycyny jak i menadżerem.

No są pewnie lepsi trenerzy niż wymienieni ..... ale ciekawy jestem czy protestowałeś gdy ich zatrudniano.

Co do ślepoty i tępoty ... daruje sobie ten poziom.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 18.05.2010 o godz. 06:44.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując