|
Ogólnie wkur***a mnie ten brak kasy!! Ja pier*** nie wiem o ch** chodzi ? Niby z pustego salomon nie naleje ale Wisła ma najwięcej kibiców w Polsce i jakby przynajmniej ktoś wiedział jak dać kase, żeby szła prosto i tylko na transfery to pewnie by się zebrało! Chociażby akcja po sezonie sprzedaż koszulek z podpisami wszystkich piłkarzy, tylko kibice muszą wiedzieć, że kasa pójdzie na dobre cele (transfery) a nie połowę zabierze umbro, albo klub dostanie tylko 15% xD!
To nasza sytuacja jest tak jakbyśmy nie potrafili wykopać studni a woda nam potrzebna od zaraz, tylko my nie mamy narzędzi do tego ;/ Cupiał weź się w garść bo wszystko od ciebie zależy ! I nie chodzi mi tylko o kase ale o wizerunek klubu, który po prostu się stacza, bo rozumiem, że można przegrywać ale przegrywać z honorem i nie robić głupich ruchów jak się ma gorącą głowe, Cupiał ma to do siebie, że myśli głównie sercem a nie rozumem. Potrzeba odczekać chwilę, Basałajowi dać kilkuletni plan rozwoju klubu a nie, że jak przegrywamy to Cupiał zwalnia struktury zarządzania klubem, bo za to nie są winni zarządzający wszyscy tylko konkretne osoby, które odpowiadają za np. za transfery dyrektor sportowy albo za złe zarządzanie, marketing inne osoby. Ogólnie nie chcę mówić takich prostych rzeczy, bo to jest wiadome dla nich tylko dlaczego oni tego nie realizują (chodzi mi głownie o Cupiała) to nie wiem ... przecież są w tym biznesie już ok. 10 lat, po wyższych studiach, więc wszyscy są profesjonalistami ale działają jak dzieci, które nie dostały zabawki, płacz i rozpierd***l wszystkiego ...
|