Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2010, 09:07
Nie to zebym sie jakos podniecal czy cieszyl transferami w Legii czy Lechu ale jestem jakby zbudowany tym ze moze chociaz te dwa kluby chca wprowadzic jakis profesjonalizm w swoje szeregi. Ok, ja chce zeby to Wiselka byla najlepsza i mam nadzieje ze tak bedzie. Nie jest rowniez powiedziane ze Cetnarski jak sie sprawdzil w GKS to sie sprawdzi w Lechu a Joel czy jak mu tam w Legii ale fajnie ze Ci najlepsi pilkarze eda skupywani do czolowki ligowej. Moze to doprowadzi do tego ze ciut podskoczy poziom ligowy bo najlepsze kluby beda jako tako graly. Mam nadzieje ze i Wisla zacznie robic jakies transfery i w przyszlych sezonach bedziemy sie bic z Legia i Lechem o Mistrza Polski czy tam majstra (wersja dla pyr) a nie o to kto najmniej frajersko bedzie gral caly sezon

PS Ale musze rowniez przyznac ze sezon ogorkowy ruszyl pelna para. Przedwczoraj liga dobiegla konca a tu juz rozpisywanie sie o DOMNIEMANYCH, niepewnych transferach ruszylo pelna para
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 17.05.2010 o godz. 09:10.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując