Adamek21 napisał(a):

|
Kurde ten dejan Lekić co go Skorza chciał strzelił najwięcej bramek dla swojego zespołu(11) mozna się nad nim zastanowić wysoki młody.
|
Pozwoliłem sobie odnieść się do Twojego postu tutaj. Prędzej uwierzę w to, że Lekić to w stu procentach wymysł nadpobudliwych pismaków z któregoś z licznych szmatławców. Lekić to w tym momencie ważna postać ataku Zvezdy, ma spore szanse na wyjazd z Serbią do RPA. Jestem przekonany, że naszego klubu na Lekića najzwyczajniej w świecie nie stać. Liga serbska to "wieś tańczy i śpiewa" oprócz czołowej dwójki z Belgradu, budowany z głową wydaje się być jeden lub dwa zespoły na sezon, ale historia pokazuje jakie diamenty Europa wyciągała z Belgradu. Dlatego też pierwsza zapora to w ogóle cena jaką Zvezda zażyczyłaby sobie za tego gracza. Na Zveździe i Partizanie świat się na szczęście nie kończy, w innych drużynach tez są zawodnicy warci uwagi, chociażby ostatnio mówiło się o graczu nazwiskiem Dragan Mrđa z Vojvodiny, na którego oko ponoć zawiesił świeżo upieczony (w kuchence z termoobiegiem) mistrz Polski.
PS. Gdzieś spotkałem się z opinią, że 3 lata temu Bednarz dostał od Cupiała 700 tysięcy euro, żeby z Teplic przywiózł kogoś z dwójki Jirsak-Džeko. Czy ktoś jest w stanie potwierdzić te doniesienia?