Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2010, 07:24
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Kurde ten dejan Lekić co go Skorza chciał strzelił najwięcej bramek dla swojego zespołu(11) mozna się nad nim zastanowić wysoki młody.
Pozwoliłem sobie odnieść się do Twojego postu tutaj. Prędzej uwierzę w to, że Lekić to w stu procentach wymysł nadpobudliwych pismaków z któregoś z licznych szmatławców. Lekić to w tym momencie ważna postać ataku Zvezdy, ma spore szanse na wyjazd z Serbią do RPA. Jestem przekonany, że naszego klubu na Lekića najzwyczajniej w świecie nie stać. Liga serbska to "wieś tańczy i śpiewa" oprócz czołowej dwójki z Belgradu, budowany z głową wydaje się być jeden lub dwa zespoły na sezon, ale historia pokazuje jakie diamenty Europa wyciągała z Belgradu. Dlatego też pierwsza zapora to w ogóle cena jaką Zvezda zażyczyłaby sobie za tego gracza. Na Zveździe i Partizanie świat się na szczęście nie kończy, w innych drużynach tez są zawodnicy warci uwagi, chociażby ostatnio mówiło się o graczu nazwiskiem Dragan Mrđa z Vojvodiny, na którego oko ponoć zawiesił świeżo upieczony (w kuchence z termoobiegiem) mistrz Polski.

PS. Gdzieś spotkałem się z opinią, że 3 lata temu Bednarz dostał od Cupiała 700 tysięcy euro, żeby z Teplic przywiózł kogoś z dwójki Jirsak-Džeko. Czy ktoś jest w stanie potwierdzić te doniesienia?
Odpowiedz cytując