Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2010, 00:25
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty potrafisz napisać post bez "szyderstw" ze Skorży? Pomijając oczywiście fakt, że wg. Ciebie za koklusz też pewnie Skorża jest odpowiedzialny.
Zniżę się do Twojego poziomu i odpowiem tak: gdybym potrafił, to pewnie bym napisał. Świetny żart z tym kokluszem, sam wymyśliłeś?

A teraz wchodzę poziom wyżej - lojalnie ostrzegam, możesz się w nim nie odnaleźć.

Skorża jest odpowiedzialny za transfery, częściowo odpowiedzialny za zmiany struktur klubu. To on de facto odpowiada za oba okienka transferowe. Co gorsza - sprawdziły się moje przewidywania zarówno co do umiejętności menedżerskich Skorzy, jak i chaosu jaki spowoduje ponowne połączenie tych funkcji.
W jednym się pomyliłem - uznałem że Hristov będzie pewnie lepszy od Ćwielonga. Ja nie wiem jak on jest słaby i chyba nie chcę się o tym przekonywać.

Twoja odpowiedź była zwyczajnym, głupim atakiem na moją osobę i w ogóle nie odniosła się do tego, co napisałem. Jeżeli nie umiesz nabrać dystansu do naszego byłego trenera, to może lepiej nie czytaj moich postów? A już na pewno na nie nie odpowiadaj, nie w ten sposób.

Zauważ, że poświęciłem odpowiedzi na Twój post o wiele więcej czasu, niż powinienem. Bo generalnie dwuzdaniową złośliwość powinienem po prostu olać lub usunąć.

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Klub musi reagować na to co się dzieje na boisku i na siłę starać się pozbyć najsłabszych ogniw ,nawet jeśli żadnej gotówki z tego nie będzie miał, bo jak sobie policzymy ile trzeba wypłacić choćby tej trójce do końca roku+ inne koszty z nimi związane to wyjdzie tego pewnie z 1.5 mln złotych
Gdyby to było takie proste...
Tylko kto da Łobodzińskiemu taki kontrakt jak my, kiedy wiadomo, że nie zasługuje nawet na połowę tego co zarabia? Kirm i Hristov też raczej za frytki nie grają i na pampersy im starcza. Gdyby można było zwyczajnie kopnąć ich w cztery litery, to nie byłoby problemu - przychodzi nowy trener, patrzy na to, co Skorża naściągał i już następnego dnia chłopaki szukają nowego pracodawcy z kartami na ręku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.05.2010 o godz. 00:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując