Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2010, 19:22
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Gra co najwyżej średnio, a morde ma jak stąd do Warszawy. Widziałeś zawodnika Realu, Barcelony, Manchesteru czy jakiegokolwiek innego poważnego klubu, który zachowuje tak jak ten niewykształcony burak ?
Czasem nawet niektórzy biją się na meczach Rozumiem kolega by chciał jak u Platona rządy filozofów tak w Wiśle piłkarzy intelektualistów Większych bzdur dawno nie czytałem. Kopacze to prości ludzie w większości. Jedni lepiej wychowani inni gorzej ale ja oceniam ich nie za maniery a grę, ambicję, pracowitość. To jest dla mnie ważne. Maniery są wtórne.

A Malecki mordę niech ma jak stąd do Sztokcholmu i co z tego? Przez tą mordę Jirsak nie umie piłki podać albo Boguski trafić w sytuacji sam na sam? Sam w to nie wierzysz. Więc nie pisz bzdur.

Teza Zim zuma:

Zajęliśmy 2 miejsce bo Małecki ma mordę jak stąd do Warszawy
(Przecież sam nie wierzysz w takie brednie)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując