orzeu napisał(a):

|
Same kluby, ktore jakos srednio lubie :]
|
No... własnie.
Cytat:
|
Po tylu przekretach zdumiewa mnie ze ktos mysli ze w polskiej lidze sedziowie i "inne czynniki" nie wplywaja na wyniki meczow.
|
A jest ktoś taki w ogole? Mnie nie zdumiewa, lecz raczej smieszy, ze w jednym 'kiksie' dzięki, któremu druzyna, ktorej się nie lubi uzyskuje korzyść doszukuje sie na maksa układu, a w drugim 'kiksie' przez który 'moja' druzyna uzyskała korzyść doszukuje się... błędu kiksującego. To samo z błędami sedziowskimi. Raz mamy 'ewidentny przekret', a innym razem 'sytuacje boiskową, w której można zagwizdać tak lub inaczej'.
Myślisz, że jakby Lech strzelil takiego gola jak Wy z KSP albo Legia ze spalonego z Piastem i dzięki temu do ostatniej kolejki walczyła o mistrza albo i go wygrała to nie byłoby tekstów o układach?
EDIT: Nie no, bez jaj. Obejrzałem sobie własnie skrót. I gol Boguskiego i Brożka są ze spalonych. Rozumiem, ze kontrowersja jest przy tym drugim. W momencie podania jest spalony (minimalny), chwilę potem obrońca Piasta robi krok i w momencie strzału wydaje się, że już go nie ma. Natomiast w ramach wymiany uprzejmości powstrzymam się od wysyłania do lekarza.