Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2010, 16:41
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Racja wolfy Marek Jurek się do PiSu nie nadaje.Tam potrzeba polityków wierzących w dogmat o nieomylności pana prezesa
http://www.konserwatyzm.pl/aktualnos...iadomosc/2980/
To jest Twoja odpowiedź?
Jurka z PiS-u przecież nikt nie wywalił, odszedł sam, ponieważ część partii zagłosowała inaczej niż on chciał. A ja nie chcę, żeby wracał do żadnej poważnej prawicowej partii. Niech zostanie na aucie i tam struga jedynego sprawiedliwego.

Wiesz co jest najgorsze - że Jurek przez swoją głupotę mógł tylko zaszkodzić. Gdyby udało mu się przegłosować swoje poprawki, które nie mają poparcia w samym PiS-ie, to po przejęciu władzy przez SLD/PO na zasadzie odbicia wahadła zapisy znacznie bardziej by zliberalizowano. Papież Jan Paweł II sam wypowiedział się w tej kwestii, że jeżeli nie ma możliwości na wprowadzenie pełnego zakazu aborcji, to ochrona choćby częściowego zapisu jest wystarczającą dla katolika. Ale Marek Jurek jest lepszym katolikiem niż papież, wystarczyło że wiercący się Giertych pociągnął za sznurek i pierrdut - Marek Jurek stawia ultimatum, zakłada zbroję i szarża.

Jestem katolikiem, jestem przeciwnikiem aborcji ale nie jestem idiotą i potrafię zrozumieć, że w tej chwili ustawy antyaborcyjnej zaostrzyć się nie da. W tej sytuacji trzeba bronić obecnych zapisów.

Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś za krytyke groziła tu banicja więc korzystam z wolności słowa
A ja zapowiadam, że za powtarzanie takich kłamstw będą bany. Mam gdzieś te wasze śmieszne forumowe wojenki, ale nie pozwolę obrażać moderatora którego tu już nie ma i nie może się bronić. Ja rozumiem, że przykład idzie z góry, ale przyklejanie takich łatek użytkownikom będzie się kończyło źle.

Co ten Bartoszewski znowu nawywijał? Bo nie jestem na bieżąco, a jest spore poruszenie na portalu...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.05.2010 o godz. 17:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!