Lewy'88 napisał(a):

ale *******isz człowieku co bednarz zrobił dla Wisły?jak Ciebie obchodzi tylko porządek w papierach to graruluje... sądzisz że zmiana trenera coś zmieni to się mylisz, zobacz ile razy w Wiśle był zmienieany trener i z jakim skutkiem, dragomir Okuka, Dan Petrescu, Zbigniew Kulawik, itd. część z nich nie powinna się znaleść we Wiśle nawet na trenera tymczasowego... DRUŻYNY NIE BUDUJE SIĘ W 1 SEZON trener powinien mieć parę lat na budowanie drużyny na miare LM... szczególnie w takich ligach jak polska.... Skroża nie powienien wg. mnie w ogóle wylatywać ale ok, jak wyleciał to z pewnością nie powinien wylecieć teraz Kasperczak, są wielcy zwolennicy Dana Petrescu którzy mówią że był zajebistym trenerem patrząc przez pryzmat tego gdzie trenował, **** z tym gdzie trenował jak Wisła pod jego wodzą skończyła n a 8 miejscu w tabeli... może gdyby miał więcej czasu i poparcie zarządu to by tak nie było ale nie ma co gdybać.. Trener musi mieć czas żeby coś osiągnąć i żeby go z tego UCZCIWIE ROZLICZAĆ
|
Nie napisałem, że to jest tylko to, co mnie obchodzi. Akapit wcześniej poruszyłem temat organizacji i go kontynuowałem. To po raz.
Po dwa zmiany trenera są uzasadnione, jeżeli trener z materiałem nic nie zrobi, a tak uważam jest z Kasperczakiem, aczkolwiek nie rozpaczałbym, gdyby został na następny sezon.
Po trzy Petrescu zostawił drużynę na 2 miejscu po 7 kolejkach, a 8 miejsce zawdzięczamy mądrej polityce kadrowej.