Ja też przyłączam się do szczerych gratulacji.Byliście o ten punkt lepsi, mieliście kupę farta w przed ostatniej kolejce+sędziowski prezencik ale prawda jest taka że ta główka Jopa powinna jedynie nas w****ić że nie spuściliśmy parchów tam gdzie ich miejsce.
Pomimo wielu wcześniejszych wtop, mecz z Koroną był kluczowy - tam to akurat nam sędzia postanowił ułatwić sprawę bo zamiast karnego i gry 10 na 11 = graliśmy w pełnym składzie a i tak go przegraliśmy.Ten mecz ot było nasze frajerstwo niestety a parchy i Jop to tylko konsekwencje tego.
I ostatnia sprawa - przecierałem oczy jak czytałem co tu się wyprawiało gdy wiadome było że najpewniej zdobędziecie tego mistrza.Takiej żenady w wykonaniu takiej ilości ponoć naszych kibiców - to nie widziałem nigdy wcześniej.
Mogę sobie wyobrazić jak fajnie się to Wam czytało bo sam lubię od czasu do czasu wpaść do parchów, gdy coś grubo im się s*******i, szczególnie jeśli to jest za nasza przyczyną i czytać jak wyładowują przed monitorem te swoje kompleksy.
Tu było inaczej bo musiałem czytać jak 'nasi' się kompromitują - ale tez sporo osób których lubię czytać dało radę.
Musicie jednak pamiętać że szwindlu który zaakceptowaliście - nie da się zaakceptować.Po trupach do celu, po trupach do celu...tak to niestety wygląda - chcąc czy nie chcąc, sprzedaliście swój klub i swoją tradycję - a dokładniej rzecz biorąc - pozwoliliście sprzedać i tu nie wystarczy napisać że 'mi to też nie pasuje'.Był przykład z Bydgoszczy, był przykład z Wrocławia.
Dziś macie sukces ale każdy z Was powinien się zastanowić czy warto było...kupić puchary, kupić nazwę, kupić historię(ale bez korupcji

)