Wyświetl pojedynczy post
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2010, 19:46
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Jeden bitwa a cała wojna to zdecydowanie coś innego.Wygrywaliśmy by na sam koniec wysadzić swój bunkier.Mam prawo być się rozczarowany i zdecydowanie nie *******ić, że Lech zasługuje na mistrza.
Amika zasługuje na mistrza bo po 30 kolejkach ma najwięcej punktów, proste jak drut.
Zasłużyli, bo w ciągu 13 kolejek odrobili 8 punktów straty a w 4 ostatnich meczach zdobyli komplet punktów.
Płaczesz, że sędzia cos komuś dał, coś komuś zabrał. A czy też płakałes nad losem Piasta jak zdobywaliśmy bramki ze spalonych, albo jak Brożek nie wyleciał z boiska za bronienie rękami w meczu z Koroną?
Czy sędzia stanął na przeszkodzie Ba, aby ten trafił z metra do bramki Cracovii ?
Z 4 ostatnich spotkań wygraliśmy tylko z żałosną Legią, z którą by pewnie wygrał każdy kto by musial, z drużynami które miały motywacje do walki, pokazaliśmy jedno wielkie nic.
Mimo to, dzięki największemu fartowi ostanich lat czyli kępce trawy w Warszawie prawie do końca była szansa na mistrzostwo, stracenie tej szansy to objaw skrajnego frajerstwa, niegodnego mistrza.
Amiki nie znosze, mam nadzieje, że po letniej wyprzedaży pożegnają się z pucharami równie szybko co my (bo jeśli o nas chodzi nie mam żadnych złudzeń), ale to nie zmienia faktów, że z całej ligowej szarzyzny to oni zasłużyli na tytuł.
Odpowiedz cytując