Gwiaździsty napisał(a):

|
Widać jak bardzo chcieli, w meczach z Legią w Sosnowcu, parchami, Koroną itp. Może chcieli tylko im się biegać i walczyć nie chciało. Dla przypomnienia w canal+ będą w przerwie między sezonami mecze powtórkowe. Oglądnij je sobie to moze Cię oświeci i zobaczysz jak "bardzo" im się chciało.
|
Myślisz że oni oddali te mecz z premedytacją? Nie wiem może jestem naiwny ale nie wierzę w to . Myślę że przegrali bo po prostu byli w tych meczach gorsi, przez kontuzję, przez taktykę , przez brak umiejętności. Taki jest sport , nikt nie wygrywa zawsze i wszędzie.
Co do przyśpiewki na Jopa : Publiczne wyśmiewanie własnego zawodnika w chwili kiedy gość jest w czarnej dupie i niewątpliwie przeżywa swój osobisty zawodowy dramat jest poniżej krytyki. Tylko zakompleksione typy mogą coś takiego zrobić. Parę dni temu Jop był cacy bo zatrzymał Lewandowskiego, dzisiaj jest be bo dał d... Ludzie - to nie wina Jopa że gra jak gra , ktoś go tu do tej Wisły ściągnął i kazał mu grać. To tak jakby połowie obrażających Jopa kazać pisać wypracowanie z historii albo egzamin z matematyki .Jakby im kazali pisać za niezła kasę to też by pisali....