|
Balon w niczym nas nie przeskoczył. Organizacyjnie, w kwestii tranferów i reszcie pierdołów.
Nasi dali dupy, a nie balon cudownie był zorganizowany i wyśmienicie grał. Byliśmy blisko wyjebania ich mimo plag z kontuzjami, gry na wsiach, bałaganem wewnętrznym i niepotrzebnym pociskiem na forum.
Do teraz liczyłem że wyjdą na frajerów. Niestety, gówno pokazali tak jak i my ale ceniłem w naszych to że potrafiła ośmieszyć drugą stronę, a samemu wyjść na czysto mimo kompletnej padaki. Nie udało się. Sezon wstecz to nasi mimo gówna zdobyli MP dlatego tak zajebiście smakowało. Dziś druga strona mimo takiego samego gówna zdobyło MP. Tylko kogo to będzie obchodzić za 5 lat? nikogo. Kolejne MP w historii.I żaden awans do pucharów nie zrekompensuje mi tego.
I niech im ktoś wybije z łbów tą *******oną nonszalancję podczas prowadzenia. Który to już razy w tak frajerski sposób tracą bramkę w końcówce?
Pal licho Legia czy nawet Arka. Ale nie cipodaje. Niech łajzy wyłożą 20 klocków na **** wie kogo i zeszmacą się przy kimś z Z-klasy Białoruskiej. Tak mi dopomóż Bóg.
Ostatnio edytowane przez element : 15.05.2010 o godz. 19:11.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
|