Wyświetl pojedynczy post
Wujor
Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2010, 14:17
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Niektórych to juz chyba z rozpaczy całkiem poj.... - Jop nie zepsuł mistrzostwa bo mistrzostwo zdobywa się przez cały sezon! Można było mieć 10 pkt przewagi przed derbami. Ja tam ciągle jakoś wierzę ( choć słabo) we wtopę Lecha. Może ta porażka ( 2 miejsce) wyjdzie nam na dobre jeżeli do niej dojdzie. Oby wreszcie wyciągnięto dobre wnioski. Ciułanie pkt za pomocą osłabianej ciągle drużyny musi się tak skończyć jak się pewnie skończy.
Oczywiscie że MP stracone zostało z takimi team'ami jak Arka czy Korona...niemniej Jop jak gdyby odpalił bombe. Oczywiście nie on jeden winien niemniej on fizycznie, namacalnie przyłozył się do tego. Jak dla mnie nigdy już nie powinien zagrac w Wiśle.
Swoją drogą - zawsze myślałem że piłkarze przychodząc do klubu powinni się ROZWIJAC , ulepszac swoją grę, nabywac nowe umiejetności - tymczasem jak czytam tu że wszystkiemu winien Cupiał....bo nie kupuje kolejnych leni to mi się śmiac chce. Taki Jop,Jirsak, Boguski dostając taką szansę(i taka kasę!) powienien na treningach zapierniczac , prosic o dodatkow zajecia itp. Tak jak w normalnej firmie - jesteś zatrudniany - szef oczekuje że będziesz wykonywał swoja pracę na coraz wyższym poziomie a nie niższym!!
Odpowiedz cytując