Wg mnie Nowak jest na dzień dzisiejszy piłkarzem lepszym niż Artur 2mln ojro Sobiech , jedynym jego problemem po transferze do nas byłby... sztab medyczny Wisły . Co działo się w tym sezonie z kontuzjami to wszyscy dobrze wiedzą :/ Dlatego po jednej kontuzji Dawida można założyć z góry że 2 lata byśmy go na oczy nie zobaczyli..
Wracajać do kwesti wzmocnień - wg mnie bardzo dobrym posunięciem byłaby rezygnacja z usług Alvareza - nie wykupienie go z regginy to 400 tysiaków wiecej plus ok 200 tys zarobków. Golański raczej nie krzyknął by sobie wiecej niż Pablo a nalezy pamietać że przyszedł by za darmo (400 tys wciaż byłoby do rozdysponowania

) Mówi się że Legia poluje na niego - i co z tego? To my jesteśmy klubem który będzie grał w europejskich pucharach , a Legia co najwyżej może zagrać w międzynarodowym turnieju o złote gacie jakiegoś szejka podczas przygotowań do sezonu
Przewinął się także w wypowiedziach Cetnarski - brac i k***a nie patrzec się na innych! To jest młodsza wersja Guły- ślędzę od ponad roku karierę tego chłopaka i mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć że jest to bardzo ułożony , sumienny a przedewszystkim utalentowany młody chłopak. Także sodówa mu raczej nie grozi

.
Odnośnie bramkarzy - jeśli plotka z Onyszko sie sprawdzi - pogratulować wyboru , gdyż klasa nieporównywalnie większa od obecnych bramkarzy Wisły. Jednakże żeby sie może zabezpieczyć należałoby sprawdzić chociaż tego Krysiaka z Birmingham albo rozeznać sie jak to jest z Białkowskim z Southampton , bo jemu chyba tez się kontrakt kończy.
Pozdrawiam wszystkich