Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2010, 01:06
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Nie licytuje tylko chce zebys zamieszczal info obiektywne , nie lubisz Skorzy Twoja brocha, ale nie zaklamuj samego siebie.. a nie podawaj wscibsko "+ Arka i Belchatow" zapominajac o Henrym i jego Koronie, odpadnieciu z PP i zajeciu .. 2 miejsca , na dzis dzien
chocbys nie wiem jak sie uparl to druzyna (druzyna Wisly) jest rozliczana za koncowy wynik... nie za wygranie z Legia czy Amika (takie wygrane moga byc sukcesem dla Odry czy Piasta.. ale dla Wisly priorytetem rok w rok jest Mistrzostwo Polski..)

to w tym superpucharze Lewandowski pomogl sobie reka po czym strzelil gola? chyba w tym.. ale nie wazne, niech bedzie i superpuchar.. ale to taki drugi puchar ekstraklasy ala sparing
Naprawdę nie widzisz postępu w jakości gry w porówaniu z tym co było? Ja nie mówię że drużyna nie zwalniała Skorży, ale jeśli nawet to są sprytni bo nie zaczeli dobrze grać jak się go pozbyli, a idą powoli w lepszym kierunku.

Jestem wdzięczny Skorży za jego mistrzostwa ale uważam, że gdzieś się gość pogubił w tym wszystkim, tak po porażce z Totenhamem. Otaczał się nieodpowiednimi ludźmi, to on ich sobie dobierał.

Na dzień dzisiejszy Kasperczak jakby uczył ich grać w piłkę na nowo, są jakieś przebłyski, nie ma wyniku.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.