palladynTS napisał(a):

Nie wiem na jakiej podstawie,ale im bliżej tego meczu w Poznaniu,to mam wrażenie że kuchenki tego meczu nie wygrają.
Zdajcie sobie sprawę o co oni tak naprawdę walczą!Oni nie mają o tym zielonego pojęcia!Po mojemu-nie wytrzymają tej presji..
Przy każdym zagraniu,będą im się trząść nogi jak galaretki.A czas będzie nieubłaganie upływał...Aż nadejdzie 90 min. i na tablicy świetlnej zostanie wynik ...1-1.
15 tys.amatorów sprzętu AGD przeżyje szok,popadnie w demencje,niektórzy zwariują.
Feta odwołana...
Z głosników na stadionie popłynie ..."Znowu w życiu mi nie wyszło...",piłkarze padną na murawę jak rażeni piorunem.
Manuel Arboleda jeszcze nie wierzy...jeszcze do niego nie doszło.
Lewandowski już wie.Ale on to miał w dupie.Na biurku umowa z Borussią Dortmund...Peszko płacze,a Krivets ucieka do szatni...
Tymczasem w Krakowie...
Niesamowita radość sympatyków Białej Gwiazdy którzy po trudnym meczu pokonali wodzisławską Odrę 1-0,wyszarpując wręcz z rąk pewnych i butnych poznaniaków broniony tytuł MP!
Na przekór wszystkim.
Mediom,sędziom,pzpn-owi.
Szykuje się wielka feta,nie tam gdzie wszyscy się spodziewali,lecz w mieście gdzie wierzono do końca w ostateczny sukces!Ta noc będzie baaaaaardzo długa!
Do boju Wisełkaaaaaaaaaaa......
|
Człowieku o czym ty mówisz !!!
Zagłębie samo sobie strzeli jak będzie trzeba gola !!! Myślisz że Bajor który szlify zbierał w Lechu teraz mistrza im !!!
Ocknijmy się jest po zawodach cudu nie będzie wynik 3-0 dla Lecha Wisła też wygra ale nie ma już szans na Mistrza