Wyświetl pojedynczy post
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 22:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Walter podobno też
I to jest największa tragedia Legii - Wisła jest tylko jedna. Tylko jeden może cieszyć się z budowania potęgi Wisły, drugi musi zadowolić się niszczeniem Legii.
A Wy się tam w Poznaniu cieszcie, że nigdy nie byliście dla nas poważnym rywalem. Wziąłby Was Walter, inaczej dziś byście śpiewali.
No właśnie. Walter ma totalny zwis na Legię. Nie kocha jej tylko widział "jakiś interes". Co teraz widzi? Nie wiem. "Dał" herb jaki kibice chcieli. Da więcej, byleby sie pojawiali ludzie na stadionie i płacili kasę. Za Mroczków, Wojewódzkich, i You Can Dance biegające po boisku.

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A tak gaworzycie Panowie o tym Micańskim jakby to był co najmniej Messi i sam w pojedynkę mógł przesądzić o wygranej. Tak nie jest. Jeśli już miałbym upatrywać jakiejś szansy to w ich rewelacyjnym bramkarzu. Facet naprawdę daje radę. Może będzie miał dzień konia. Bardziej tego bym się spodziewał niż fajerwerków Micańskiego.
Kotorowski ostatnio ma "dni konia". Szok.
A odnośnie Micańskiego... Masz rację. Bo:
1) Legii, Wiśle i Lechowi jakoś bramek nie nastrzelał.
2) "W Poznaniu mam jednak najwięcej znajomych i w Polsce to takie moje rodzinne miasto" cyt.I.Micański. - mety ma sobie zamykać w Poznaniu skoro z Lubina do Poznania na balety przyjeżdza?
3) "Po tym, co zrobiłem w tej rundzie, liczę na to, że pojawią się oferty. W tym momencie muszę się szanować i myśleć o czymś więcej niż tylko o ofertach z Lecha, Legii, czy Wisły. Ja poprzeczkę zawiesiłem sobie jeszcze wyżej, bo wiem, że stać mnie na coś więcej, co pokazałem w rundzie wiosennej. Oczywiście, to, czy pojawią się takie oferty i czy dojdzie do tego transferu, to już inna sprawa. Każda oferta jest do przejrzenia, ale tak jak powiedziałem, w tym momencie ja się szanuję i jeżeli będę miał wyjechać z Lubina, to tylko w przypadku naprawdę super oferty. A Lech Poznań nie jest klubem, który jest w stanie taką super ofertę mi złożyć." cyt.I.Micański. - poprzewracało mu się już...
Ostatnio edytowane przez sq : 14.05.2010 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując