0 22 napisał(a):

O kurde, ale się u Was czci włascicieli
|
Dawniej było zupełnie inaczej, Cupiał był winien wszystkich sportowych porażek, bo zawsze okazywało się, że kasy dał za mało. A że ta, która była została roztrwoniona na miernoty, które zaraz trzeba było zastąpić - o tym nasi genialni forumowi planiści nie pamiętali tydzień po zamknięciu okienka transferowego.
Weźmy takiego Grzelaka i Iwańskiego - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, jakie tutaj pisano posty po tym jak przeszli do Was. Zresztą - pamiętam nawet pajacyków stawiających Cupiałowi za wzór Rutkowskiego, Drzymałę, Klickiego, Ptaka i
Waltera (wręcz niesmaczne porównanie).
Później Lech okazał się Amicą, Amice, Koruptorowi i Groclinowi powypadały korupcyjne trupy z szafy, a Mariusz Walter faktycznie wprowadził do naszej ligi zupełnie nowe standardy, ale dziadostwa. Myślę, że to jednak głównie zasługa waszego właściciela, a naszego kibica
I o ile po zwolnieniu Kasperczaka trzeba było ostro zwalczać różnych gówniarzy chcących ubliżać właścicielowi na stadionie, o tyle po zwolnieniu Skorży większość płaczków ograniczyła się do pisania trenów na cześć naszego tallińskiego Hannibala.
Więc teraz ty porównaj Cupiała do Waltera, Ptaka, Klickiego, Drzymały czy Rutkowskiego. Trafiliśmy najlepiej jak mogliśmy, nie ciągnie się za nami smród korupcyjny, jesteśmy od czasu wejścia TeleFoniki klubem numer jeden w kraju -
tylko raz nie było nas na podium.
Pomijając więc różnych fantastów wierzących w arabskich szejków - nikt nie jest w stanie dla Cupiała przedstawić lepszej alternatywy. Nikt nie zbliżył się nawet do jego poziomu, mimo że wielu wpakowało w różne kluby i klubiki całkiem spore sumy.
Powiedz mi szczerze - nie zamieniłbyś się z nami na właścicieli?