Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 21:26
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Gwarancji żadnej nie mam,ale wiem jedno-Kasperczak od 2003 roku notuje prawie same klęski w futbolu.
Nie moja kasa i nie ja decyduję,ale dałbym szansę na dwa sezony jakiemuś zagranicznemu szkoleniowcowi (oczywiście żadne Okuki),choćby temu Schaferowi-może by zmienił mentalność tym grajkom bez ambicji. Wyobrażasz sobie takie pyszczenie Małeckiego u np.Petrescu?
Tu trzeba kogoś spoza tej zabiedzonej polskiej ligi.
Sądzę że Małecki przez swój charakter to właśnie przypadłby do gustu Petrescu wszak na boisku walczy

Gorzej z za przeproszeniem z (pusiami) typu Jirsak czy niestety Kirm.

PS
Jak przychodził Kasperczak wielu "medrców" pisało - przy Heńku Jirsak i Kirm jako tzw techniczni będą rządzić a nie "machający" rękami Małecki. I rządzą ale na ławce rezerwowych
Nie zweryfikujemy tego bo Petrescu nie wróci ale sądzę że byłoby podobnie przy Danie. Po prostu dobry kopacz to dobry kopacz więc zostaw tego Małeckiego.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...