yoda79 napisał(a):

Ale szczęście ma Kasperczak,że nazywa się Kasperczak i połowa forum pamięta Schalke i Parmę. Gdyby pan,który haniebnie przegrał nam mistrzostwo nazywał się Skorża forum zjadłoby go z kopytami,a tak... Kasper ok, piłkarze be.
Człowiek ten,który bezhonorowo ciągnął kasę od Cupiała przegrał wygrany sezon w sposób,który przyćmił wyczyn Legii z 97r.
Dymisja bezyskusyjna powinna być,mam nadzieję,że właściciel po Odrze oprócz trenera pogoni Brożków, Kirma,Jopa, bramkarzy, Diaza i utemperuje Małeckiego.
I jak ktos powie,że nie mam prawa tak mówić,ja powiem-mam prawo w imię przejechanych tysięcy kilometrów na mecze Wisły.
Kasperczak odejdź!!
|
Nikt nie mówi, że nie masz prawa czegoś pisać. Pisz, jak chcesz, to Twoje zdanie. Ale sugerowałbym najpierw pomyśleć, zanim się coś napisze.
Ja już pomijam to sławetne "ciągnięcie" kasy przez Kasperczaka, bo temat był wałkowany chyba z milion razy. I dalej nikt nie jest w stanie jednoznacznie odpowiedzieć, kto kogo bardziej zrobił w konia, klub Kaspra czy Kasper klub.
Ale co do przegrania mistrzostwa, to nie zostało ono przegrane w przedostatniej kolejce, albo przynajmniej nie tylko. Przegrane zostało przede wszystkim początkiem wiosennej rundy. Kasperczak dostał drużynę tak a nie inaczej przygotowaną i zrobił według mnie z nią to, co mógł. Jaką masz gwarancję, że gdyby został Skorża, nie mielibyśmy teraz 6 albo 8 punktów straty do Lecha? Albo że w ogóle gralibyśmy w pucharach? Sądząc po tym, co pokazywała drużyna Skorży, żadnej gwarancji.
A co d drugiej Twojej tezy "Kasperczak odejdź".
Hm.
Zaproponujesz kogoś lepszego w zamian?