Kamil napisał(a):

szczerze? tekstow tego goscia nawet czytac mi sie niechce.
tak, wiem, przegralismy i zremisowalismy 10meczów,
aleeeeeee bylismy pomimo tego liderami i wygrywalismy kolejny mecz, lecz ktos strzela ****a w ostatniej sekundzie meczu zajebistą bramke, kto nim jest? nasz zawodnik, i jeden **** czy to jop czy bylby nim ktos inny.
popelnil blad, coż, zdarza sie wszystkim, nie obwiniam go o to ze jest do dupy, ale oby nigdy wiecej nie zagral na R22 za duzo tego z jego strony.
ps. jakbym nie napsal ze dzieki jopowi to wtedy co bys mi odpisal?
|
Odpisałbym ci, że klub Lech/Amica czy jak to sie teraz oficjalnie nazywa zbudował podwaliny do bycia MP. W przeciwieństwie do nas, klubu który pozbył sie nawet sprzątaczki w tym roku, bo nie miał kasy na jej utrzymanie. Napisałbym także, że około 2 lat temu pisałem, że Lech TV to dobry pomysł i na pewno jest pionierski i uslyszałem(przeczytałem) na tym forum , że po co Tv, ze my także ją mamy(?!?!?!), ze mamy Brożka itd...A ja chciałem wtedy zasygnalizować, że zmierzaja w kierunku jak najbardziej prawidłowym , oznaczonym nazwą PROFESJONALIZM.Jak widąc krótkowzrocznośc co po niektórych została skarcona, lecz czego sie spodziewac jak u nas nie ma na dzień dzisiejszy żadnego pionu w klubie. Zadnej ZDROWEJ KOMÓRKI w organizmie zwanym WISŁA KRAKÓW. Nawet kibiców nie potrafia zagospodarować. I to jest przykre.
Póki co-jeszcze jutrzejsza kolejka, a jak wiesz zapewne to od wtorku nie istnieje definicja słowa "niemożliwe".