Wyświetl pojedynczy post
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 17:03
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
poziom waszego nadęcia jest zatrważający, każdą pierdołę jesteście w stanie pod swoje myślenie przerobić
Z forum Zagłębia Lubin Napisane: 2010 maja Pt 14, 08:58

roman_k napisał(a):
Nie życzę Lechowi mistrzostwa. Z kilku powodów. Nie lubię Lecha, od zawsze. Razi mnie (delikatnie mówiąc) cała ta bufonada Kolejorza, że we wszystkim są najlepsi. Szczytem bezczelności jest stanowisko Lecha wobec korupcji. Wspominacie mecz Lecha z Odrą w momencie, gdy zdobywaliśmy mistrzostwo. Że bili nam brawo. A ja słyszałem gwizdy.

Razi mnie również cała pompa medialna kultywująca mit wielkiego Lecha. Ten balonik musi kiedyś wybuchnąć, liczę, że w sobotę, zwłaszcza po tym, co się obecnie dzieje w Poznaniu i Lechu. Dzwonisz do klubu i słyszysz, że oni są już mistrzami, że oni już planują fetę. - A co z naszymi ustaleniami z jesieni, kiedy umawialiśmy się, że Zagłębie dostanie tyle samo biletów, co Lech (dla osób z klubu)?
- One są już nieaktualne, bo my będziemy mistrzami - słyszy się w słuchawce.

Życzę im, żeby nigdy tym mistrzem nie byli, bo jeżeli tak się stanie, to granice bufonady i absurdu sięgną nieba, kosmosu, a może nawet czegoś więcej. Obyś obudzili z ręką w nocniku, a pod pręgierzem w niedziele rano leżały tabuny nawalonych ludzi. Zrozpaczonych. Czekających na mistrza co najmniej kolejne osiemnaście lat.
Jak widać nie tylko My uważamy, że kibice tego dziwnego tworu są bufonami.

Poczytałem trochę forum Zagłębia Lubin i gdyby piłkarze "Miedziowych" grali z taką pasją jak wierzą w zwycięstwo ich kibice to w Poznaniu mogło by być ciekawie.

Rzadko mi się coś śni, ale dziś śniło mi się, że dostaje smsa od kolegi, a w nim: "Wisła jednak mistrzem" . Marzenia fajna sprawa
Odpowiedz cytując