skttrbrain napisał(a):

poziom waszego nadęcia jest zatrważający, każdą pierdołę jesteście w stanie pod swoje myślenie przerobić
|
Z forum Zagłębia Lubin
Napisane: 2010 maja Pt 14, 08:58
roman_k napisał(a):
Nie życzę Lechowi mistrzostwa. Z kilku powodów. Nie lubię Lecha, od zawsze. Razi mnie (delikatnie mówiąc) cała ta bufonada Kolejorza, że we wszystkim są najlepsi. Szczytem bezczelności jest stanowisko Lecha wobec korupcji. Wspominacie mecz Lecha z Odrą w momencie, gdy zdobywaliśmy mistrzostwo. Że bili nam brawo. A ja słyszałem gwizdy.
Razi mnie również cała pompa medialna kultywująca mit wielkiego Lecha. Ten balonik musi kiedyś wybuchnąć, liczę, że w sobotę, zwłaszcza po tym, co się obecnie dzieje w Poznaniu i Lechu. Dzwonisz do klubu i słyszysz, że oni są już mistrzami, że oni już planują fetę. - A co z naszymi ustaleniami z jesieni, kiedy umawialiśmy się, że Zagłębie dostanie tyle samo biletów, co Lech (dla osób z klubu)?
- One są już nieaktualne, bo my będziemy mistrzami - słyszy się w słuchawce.
Życzę im, żeby nigdy tym mistrzem nie byli, bo jeżeli tak się stanie, to granice bufonady i absurdu sięgną nieba, kosmosu, a może nawet czegoś więcej. Obyś obudzili z ręką w nocniku, a pod pręgierzem w niedziele rano leżały tabuny nawalonych ludzi. Zrozpaczonych. Czekających na mistrza co najmniej kolejne osiemnaście lat.
|
Jak widać nie tylko My uważamy, że kibice tego dziwnego tworu są bufonami.
Poczytałem trochę forum Zagłębia Lubin i gdyby piłkarze "Miedziowych" grali z taką pasją jak wierzą w zwycięstwo ich kibice to w Poznaniu mogło by być ciekawie.
Rzadko mi się coś śni, ale dziś śniło mi się, że dostaje smsa od kolegi, a w nim: "Wisła jednak mistrzem"

. Marzenia fajna sprawa